Anlita en parkeringsservice till din bilhandel

Som bilhandlare behöver du förmodligen en hel del parkeringsplatser. Du behöver kunna ställa upp alla bilar som är försäljning samtidigt som besökare och personal kan parkera på ett säkert sätt. Det blir lättare om du tar hjälp av en parkeringsservice.

Om du tar hjälp av ett parkeringsbolag erbjuder du dina kunder god service och undviker missförstånd. De kan också hjälpa dig med övervakning och bommar för extra trygghet. Som bilhandlare är parkering en av de viktigaste delarna och det är viktigt att allt fungerar som de ska.

Låt ett parkeringsbolag göra jobbet

Vill du att dina besökare ska betala för parkeringen? I så fall kan du ta hjälp av det kompetenta företaget https://www.sveapservice.se/ som kan ansvara för parkeringen. Då kan dina besökare och kunder betala gör parkeringen genom att använda deras appar. De sätter även upp sitt telefonnummer på parkeringen så de kan ringa ifall de behöver. Du kan då fokusera till 100 % på försäljningen av bilar och slipper slösa tid på parkeringsärenden. Fundera på vilka tjänster som behövs på just din parkering.

Dela av parkeringen i två delar

När du är bilhandlare är det smart att dela upp parkeringen i minst två delar. En del för besökare och en del där du ställer upp alla bilar som är till salu. Eventuellt kan du även ha vissa p-platser som är reserverade för de anställda på ditt företag. Genom att separera kundparkeringen undviker du missförstånd gällande vilka bilar som är till salu. Kunderna kan lätt vandra mellan bilarna och välja ut de som de tycker är intressanta. Se till att det är tydligt skyltat och streckat från infarten. Du vill inte hamna i en situation där en kund känner sig lurad eller konfunderad. Då kan de eventuellt välja en annan bilhandlare på grund av detta.