Så kan du finansiera din nya bil

För att kunna köpa en bil är lån en förutsättning för många. Det finns olika sätt att lösa finansieringen på. Välj ett sätt som passar din ekonomiska situation.

Om du har fått ett billån beviljat behöver du betala 20 procent i handpenning. Du kanske har hittat din drömbil eller är i akut behov av en bil men har inte hela summan till handpenningen. Då kan du alltid låna till det som fattas. Hos Brixo kan du låna upp till 30 000 kronor och ansökan tar mindre än två minuter. Du kan ansöka även om du har betalningsanmärkningar vilket är väldigt bra. De tittar på hur din återbetalningsförmåga framgent ser ut istället för att titta på historia. Direkt som lånet beviljas kommer pengarna in på ditt konto.

“Det bästa är att göra en kalkyl.” Läs mer här

Många behöver låna för att kunna köpa bil

Det är många som behöver ta ett billån för att ens kunna köpa en bil. Det är flera saker som avgör vilken typ av finansiering som är mest fördelaktigt för dig. Vilken årsmodell bilen har och om du köper den av en privatperson eller av en handlare spelar roll. Hur mycket som du kan låna beror helt på hur din ekonomi ser ut. Gör en kalkyl innan du tar lån. Att ta ett billån är mest fördelaktigt om du ska köpa en bil. Den stora fördelen med billån är att du kan få betydligt lägre ränta än om du tar ett privatlån.